Weer Thuis

:: 29 augustus 2001 10.30 Apeldoorn

Terug in Nederland. Veilig aangekomen gisteren na een lange dag reizen de 27ste.

‘s morgens vroeg vertrekken uit New York (verschrikkelijke slechte transport mogelijkheden van/naar het JFK vliegveld). Een vliegtuig eerder gepakt (wel zo veilig als je een ander vliegtuig in Washington moet pakken) en dus vlogen we in een 25 persoons vliegtuigje van New York naar Washington.

Helaas bleek in New York al dat we in het vliegtuig naar Amsterdam niet bij elkaar konden zitten. Erik zou in rij 22 en ik in rij 35 zitten. In Washinton echter besloten we naar de balie te gaan om dit te wijzigen (althans om dit te proberen). De medewerker achter de balie zei: je mag al blij zijn dat je een plaats in het vliegtuig hebt, maar met de geluk van die dag konden we toch in dezelfde rij gaan zitten.

30 minuten later worden we via de omroep-installatie opgeroepen om naar de balie te komen. Wat gebeurde er? Onze tickets werden gratis en voor niets geupgraded naar een BUSINESS – CLASS ticket. Om de een of andere reden bleek ze onze plaatsen in de Economy Class nodig te hebben.

Hoi Hoi, een winnaars waardige upgrade en een perfecte afsluiting van onze vakantie vonden we.

Veel beenruimte, lekker eten en gewoon ‘waar voor je geld’ krijgen 🙂

Toen we bijna aankwamen in Amsterdam raakten Erik en ik nog even in gesprek met de nederlandse stewardes van Air United. Daar vertelden we dat we rond de wereld waren geweest en dat de trip gewonnen was. Vertellen dat je de reis gewonnen hebt is ‘magie’ want we hadden het nog niet gezegt of de stewardes sprong op en vloog weg … 3 minuten laten kwam ze terug met een ingepakte fles champagne!!

Een dikke pluim voor United en die 2 uur vertraging die we opliepen in Washington waren we meteen weer vergeten.

Veilig aangekomen op Schiphol uit het vliegtuig, door de douane naar de bagagehal waar we opgewacht werden door Lilian die ons naar Borne bracht om daar Erik weer af te leveren bij m’n ouders. Daar foto’s bekeken, souvenirs uitgepakt en een stukje videofilm bekeken.

En toen: toen waren de peren op en vielen we in slaap

;’-)

Tjsak!
Dennis

Nu weer zometeen de dagelijkse gang van zaken opstarten: mailinglijst beheren van de mixfreaks, volgende week weer beginnen te werken en nog meer dingen ..

It has been fun !!!

About Dennis