:: 21 juli 2001 15.20 Rotorua Nieuw Zeeland

The Northerner, de trein tussen Wellington en Auckland, wij zijn in Hamilton uitgestaptZo .. He he .. Puf Puf .. We zijn er .. Na 29 uur reizen van Christchurch naar Picton dan bijna zeeziek worden van Picton naar Wellington en dan door met de trein van Wellington naar Hamilton. Dan sta je daar met je goede gedrag in Wellington …… Geen reservering bekend. Dus wat doe je dan? Gewoon je bagage in laten checken en de trein in stappen. Tadahhh…. om 05.00 kwamen we aan in Hamilton. Donker, Koud en helemaal alleen op het station niet groter als het station van Borne. Slaapzak gepakt (Erik niet want die bleef lekker wakker (hij is de bikkel !!)). Lekker even 3 uurtjes pitten nog. Ik word om 08.00 wakker en zie Erik op de bank slapen (zonder slaapzak, de bikkel). De Jeugdherberg van RotoruaIk heb even met de mensen die de reserveringen maken gebeld en het bleek dat iemand ons niet voor Wellington – Hamilton geboekt had maar voor Auckland – Hamilton. Tsja .. ik denk me het fijne ervan ..

De trein voor Rotorua is op tijd en we vertrekken. Zo rond een uur of half 1 waren we in Rotorua en konden we met de Shuttlebus naar ons hostel. Ingechecked, spullen weggepakt en de stad in.

Kokende modder in de Mudpool's in en om RotoruaNu lekker even de weblog updaten en zometeen door het park achter ons hostel om daar onze eerste ‘Mudpool’ te zien 🙂 (Het ruikt hier trouwens wel als een ‘Dag na Pasen’ Aldus Erik (die toen we aankwamen zei: ‘Goh het ruikt hier best nog wel fris .. ‘ )).

Groetjes vanuit Rotorua waar we 6 nachten verblijven en allerlei dingen gaan ondernemen. Maar dat lezen jullie nog wel. Er staat nog wat in het ‘rode boek’ wat hier vermeld gaat worden :”-)

The Interislander, de veerboot tussen Picton en HamiltonP.S tip van Erik: ‘Als je met de veerboot van Picton naar Wellington gaat met redelijk zwaar weer, ga dan niet in een klein zaaltje van de veerboot een biosscoopfilm kijken want dat geeft iets teveel unieke ‘special effects’ .

Tsjak!
Dennis & Erik

About Dennis