:: 19 juli 2001 19.30 uur Christchurch Nieuw Zeeland

Vandaag zeer vroeg wakker worden: 06.30 want om 08.00 moeten we in de stad zijn om met de bus naar Christchurch via Mount Cook zoals jullie hebben kunnen zien in de route van Lilian.

We stonden lekker vroeg buiten 07.20 want we hebben bij de balie van ons hostel in Queenstown gevraagd of de bus naar Christchurch voor kwam rijden. Ja .. !!! hoi hoi hoi. Wat een geluk dat scheelt tijd, lopen en ergenis.

Helaas voor ons kwam de bus maar niet en om 07.40 zei ik tegen Erik: Lopen want anders missen we de bus (want die zou om 08.00) vertrekken vanaf ‘The Station’ midden in het dorp.

Erg hard lopen konden we niet maar we hadden een stevige pas erin en om 07.55 kwamen we gelukkig NET op tijd aan op de plek waar de bus kwam.

Phew .. gered .. op het nippertje. Zouden we 2 minuten langer hebben gewacht dan hadden met grote waarschijnlijkheid de bus kunnen nazwaaien.

Vandaag een dag met vele dingen: Vele schapen, veel sneeuw en heel veel regen. Dus met andere woorden: we hebben veel gezien maar allesbehalve Mount Cook want die lag lekker verscholen in de wolken. Jammer maar helaas.

Bij Mount Cook werd de chauffeur gewisseld (dat is hier de gewoonte) en toen kregen we een ‘halve idioot’ die ik in Nederland zeker niet zou willen hebben als chauffeur want ik vond hem gewoon niet lekker veilig rijden. (Een beetje van Links naar Rechts)

De jeugdherberg in ChristchurchOm 19.00 aangekomen en inchecken. WAUW !!! We hebben mazzel: onze kamer is zomaar ‘geupgraded’ van Twin naar een Twin met eigen badkamer.. Hoppa !!!!

Okay morgen om 06.48 worden we met een gratis !! pendelbusje naar het station gebracht want morgen gaan we een hele lange trip maken. Waardoor ik morgen ook geen weblog kan intikken.

Christchurch, Picton, Wellington en dan Hamilton waar we overmorgen !!! 05.00AM ongeveer aankomen om dan om 10.00 AM de 21ste aan te komen in Rotorua .. De plek waar we: Geisers, De Waitomo Caves en White Island willen gaan bezoeken.

Tot gauw weer !!!

Cya!
Dennis

Ivm het feit dat in 2 !! internet cafe’s ik mijn mail niet via het web kan benaderen en daarom net maar via ‘Telnet’ een paar berichten heb kunnen lezen hier nog even het volgende:

Lilian: thanks voor de vlugge update van de weblog. Dikke kus :-()
Ellen: Yep vragen krijg je allemaal wel te lezen (ik vraag me soms af waar ik de tijd vandaan moet halen om ze op te schrijven 🙂
Frans: met de camera is alles toppie 🙂 was er wat aan de hand dan? 🙂

Okay voor nu: groetjes en tot overmorgen !!

About Dennis