:: 13 juli 16.35 Queenstown Nieuw Zeeland

Queenstown New ZealandVrijdag de 13e! Scary not? Yep dat dachten wij ook van niet vanochtend toen we vertrokken vanuit Franz Josef, maar tsja toch weer iets wat echt weer mij moet overkomen… Dennis kan niet meer tot 5 tellen en heeft zijn videocamera laten liggen in ons hostel van Franz Josef. Ik sleep me de gehele reis met 5 tassen en warempel: ja hoor … 10 minuten in de bus en Erik vraagt: heb je je videocamera bij je’? Slik .. Niet dus .. Gisteren tijdens de Franz Josef tour de camera niet bij me gehad. Hij lag niet onder het bed want Erik had daar nog naar gekeken voordat we vertrokken. En vanochtend niet aan gedacht en ook niet in het gezichtsveld gehad.

Het heeft geen zin om onderling elkaar verwijten te maken dat iemand niet goed heeft gekeken bij het verlaten van de kamer want wat gebeurd is is gebeurd en leuk is het dus niet … Eerder dom dat ik vanochtend niet zo wakker was als het zou moeten zijn.

Om 11 uur vanochtend natuurlijk direct het hostel in Franz Josef gebeld en Yep .. direct dat ik zei met Dennis .. I’ve forgotten something zei de vriendelijke gastvrouw: je camera ..

Thomas's HotelPhew .. Gelukkig de camera was er nog .. Zondag als we in naar de YHA hostel van Queenstown gaan (nu zitten we in een pokkeduur hotel genaamd Tomas’s Hotel) komt de camera daar ook. Althans dat is afgesproken.

De busreis was een hele leuke trip met af en toe een stop bij een bezienswaardigheid bijv. de Thunder creek Falls. Zeer grote meren gezien, rivieren en vele bergen. Wijngaarden en fruitteelt. Leuk om te zien. Maar Nieuw Zeeland heeft gewoonweg een wonderschone natuur.

Thunder Creek Falls Thunder Creek Falls Waterval op de Haastpass

Queenstown in winter!Vanaf morgen is er hier een winterfestival en daarom is het zo verschrikkelijk druk en nauwelijks een kamer te vinden ..

OK. Voor nu: we balen van onze camera, maar die komt zondag terug (als alles goed gaat) en nu genieten van wat Queenstown te bieden heeft. (Errug touristisch hier wel .. )

Cya!
Dennis

About Dennis