:: 22.15 Auckland Nieuw Zeeland 2 juli — 12.15 NL Tijd

De jeugdherberg in AucklandIk baal een klein beetje: weer een machine met Internet en dat betekent Veel beperkingen bij het loggen. Geen CTRL en Geen ALT toetsen (en daarom kan ik nu weer voor de 2e keer mijn verhaal intikken :-(( ).
Geen inbound telefoon ook, dus geen goedkope gesprekken met het thuisfront.

On time vandaag vertrokken met het vliegtuig en de vlucht was goed te doen. Geen problemen whatsoever. De lunch was redelijk maar echt toppie nu ook weer niet. De crew echter wilde wel een feestje vieren. Ze gingen met drank rond en iemand bestelde Champagne. We vlogen dus met Air New ZealandDe purser zal het nog wel niet zo vaak gedaan hebben want het gouden goedje (de champagne, slimmerd) spoot tegen het dak van het vliegtuig aan en zorgde er meteen voor dat 2 mede passagiers hun doop kregen.

Erik had er prachtig voor gezorgt dat we bij de nooduitgang konden zitten dus we hadden zeer veel beenruimte. Hiep Hoi.

Zonder vertraging aangekomen in Auckland. Door de Douane, stempels, geen mond en klauwzeer en door naar de shuttlebus die ons met 40 minuten naar ons jeugdherberg bracht.

We hebben ons opgefrist en nu zitten we folders door te kijken want morgen wordt alles (probeer ik) geboekt en besloten voor deze trip. (alles staat immers al op papier).

Ook Queenstown wordt dan gereserveerd want per e-mail laten ze zich niet horen na onze confirmation voor de kamer met zicht op het meer 🙂

Ok. Wij gaan zo slapen. Het is hier weer half 11 en bij jullie 10 uur vroeger.

Tot morgen

Groetjes
Dennis & Erik

About Dennis