:: 23.30 uur Apeldoorn — 1 juli 7.30 uur Aus. tijd

Hier komt dus de rest van de info waar Dennis om gevraagd heeft:
De reis van Kaikoura door naar Christchurch kan wederom op twee manieren gemaakt worden. Per bus (vertrek Kaikoura: 13.30 of 16.05 uur; aankomst Christchurch: 16.00 of 18.40 uur) of per trein (vertrek Kaikoura: 16.08 uur; aankomst Christchurch: 19.00 uur).

Awesome FoursomeDan nog even wat info over trips in Queenstown:
Awesome Foursome: Dit is een combinatie van vier activiteiten:
* Jetboat (Shotover River)
* Bungyjump (134 meter van The Nevis Highwire)
* Helicoptervlucht
* White water Rafting (Shotover River)
Deze trip duurt een hele dag en kost NZ$ 378.00 per persoon.
Wow echt wel gaaf om dat allemaal mee te maken. Vergeet niet om foto’s en video-opnamen te maken voor het thuisfront. :o)

Verder is er in de omgeving van Queenstown heel veel moois te zien als ik een beetje op internet rondzoek kom ik tenminste heel veel moois tegen, zoals bijvoorbeeld Fiordland of een ritje in The Luge (een soort Kart op 3 wielen als ik het goed begrijp). Er is dus genoeg te doen daar in het zuiden van Nieuw Zeeland. Nu alleen nog maar hopen dat het weer daar een beetje meewerkt. Het is nu bijvoorbeeld ‘s nachts een paar graden onder nul en overdag rond de 7 gr. boven 0 in Queenstown. Dus trek je winterjas maar aan.

Voor het verblijf in Franz Josef heb ik ook een en ander uitgezocht over de mogelijkheden om de gletsjer op te gaan. Er zijn diverse mogelijkheden om de glesjer op te gaan, te voet of per helicopter. Bijvoorbeeld met Franz Josef Glacier Guides of met The Guiding Company. Dus ook daar is voldoende te beleven.
Naar activiteiten in Christchurch en Rotorua zal ik ook nog op zoek gaan. Maar die zoekresultaten zal ik hier een andere keer vermelden.

About Lilian