:: 29 juni 11.00 Byron Bay Aus. tijd. — 03.00 NL Tijd

Donderdagochtend op de fiets (niet echt een mountainbike want er zaten geen versnellingen op de fiets) een tocht gemaakt rondom Byron Bay. Links fietsen .. een hele rare gewaarwording en je voelt je echt niet veilig zo op de weg. Maar ook dat moesten we een keer meegemaakt hebben.

Het strandDaarna in de middag heerlijk op het strand met wat mensen met een frisbee zitten te gooien. Yep we hebben er eentje gekocht. Je moet toch wat doen hè. Nog later in de middag begon het heel fijntjes te regenen. Niet echt leuk maar goed. Ook dat kan gebeuren het weer is omgeslagen.
We hebben Byron Bay uitgekozen om echt even helemaal lekker relaxed te genieten van zon, strand, zee etc. En niet om activiteiten te doen. We hadden bijv. wel wat tours kunnen boeken maar nope. Lekker eens relaxed doen. Nieuw Zeeland wordt actief denken we.

Woensdagavond naar de Film geweest. Echt vaag: je komt de ‘zaal’ binnenlopen en je ziet een berg zitzakken op de grond liggen en voor je een groot wit scherm. Erg lachen .. heel apart.
We hebben daar de film Rosetta uit 1999 gezien. Een film die prijzen gewonnen heeft op het Cannes festival 1999. Een verschrikkelijke cult film die gaat over een jong persoon die werkloos is en heel erg op zoek is naar werk. Deze film geeft je nou niet een happy gevoel. De beachbar van het Beach Hotel CafeDaarna door naar het Beach Hotel Cafe en daar zat een kerel Blues te zingen en ik werd daar ook al niet vrolijk van. Toen nog eens de gedachte naar Lilian in Nederland en Dennis was om 23.00 op weg naar z’n nest omdat ie even een klote gevoel kreeg… ‘slik..’ Erik vond de muziek prachtig, want die houdt wel van Blues.

Vandaag de laatste dag Internet hier, dus ik neem het er even van. Even alles neertikken wat ik nog in mijn boek heb staan en wat nog in mij opkomt wat ik met jullie wil delen. Mijn mood is helemaal weer top, een goede nachtrust en een lekkere droom brengt je weer helemaal in stemming :-). En natuurlijk de SMSjes die ik blijf krijgen 🙂 Heerlijk. In Sydney heb ik nog 1 gelegenheid om te internetten voordat we naar Melbourne gaan dus dan zal ik mijn totale indruk over Australie geven (althans van wat wij gezien hebben).

We hebben weer wat nieuwe mensen op de kamer gekregen. Engelsen die net uit Nieuw Zeeland terug zijn gekomen, onze volgende bestemming. Hele goede tips gekregen en wellicht zal ik nog 1 a 2 wijzigingen maken want wellicht wil ik met de bus van Picton naar Christchurch om een dag te stoppen in Kaikoura, want vooral in Kaikoura zou je walvissen moeten kunnen zien. (ze geven daar zelfs een garantie voor af). Lukt het ze je niet om tijdens je trip een walvis te laten zien dan krijg je 70 procent van je geld terug..
Dus wellicht is dat het overwegen waard om daar een nacht door te brengen. Christchurch moet niet zoveel aan zijn dus dan halen we daar nog meer dagen van af. Dat kan in ons schema.

Vandaag wel de jeugdherberg in Queenstown gereserveerd omdat men mij vertelde dat het wel eens erg druk kon zijn ivm vele snowboarders op dat tijdstip. Dus net maar een online booking gemaakt. Nu hopen dat we er nog op tijd bij zijn. Anders op zoek naar een alternatief.

Ok. Geniet van de dag .. Doen wij ook.

About Dennis