:: 26 juni 16.20 Byron Bay Aus. tijd — 08.20 NL tijd.

Het zal jullie wel opvallen dat deze tekst een andere kleur heeft, maar dat is om duidelijk te laten zien dat dit een stukje tekst is dat niet door Dennis in het weblog is gezet maar door mij. Wie is mij zullen jullie je wel afvragen. Nou mij is Lilian, de vriendin van Dennis dus. Ik ben ook degene die voor de plaatjes in dit weblog zorgt. En ik wilde jullie even laten meegenieten van de voorkant van het kaartje dat Dennis op 16 of 17 juni heeft gestuurd. Het is dus vandaag (26 juni) aangekomen.

kaartje uit Melbourne aan Lilian

Op weg met de trein gisteren (25 juni) op weg naar Byron Bay. Kiek’n wat wordt.

De treinreis: heerlijk eerste klas. Eindelijk ‘beenruimte’ … Tot Taree (plaatsje) een klein baby in de coupe gehad (die goed door mams onder controle gehouden werd) en naast ons een echtpaar die het presteerde om meer dan 6 uur niet met elkaar te praten. (zou dit voor alle oudere echtparen gelden? (oef.. waarschuw mij als ik zo wordt :-)) ..

Tjsa.. Dan nemen we 1e klas om zo meer beenruimte te creeeren voor onze lange benen en wat heeft Erik in dit geval? Een oude gozer die ZIJN stoel geheel naar achteren hangt zodat Erik nog niet met zijn knieen geheel weg kan.. En wat doet Erik op een bepaald moment? Hij geeft de stoel een oplawaai .. En die kerel voor hem schiet toch een halve meter naar voren …… Hij kreunde ervan (Whiplash?)…

Zo rond 10.00 PM gingen de lichten uit en zo rond 04.00 vandaag (26 juni) overstappen in Casino om daar een touringcar bus te pakken naar Byron Bay.

Dit is dus een foto van onze fantastische verblijfplaats in Byron Bay, Cape Byron YHA

Iets minder dan 2 uur later: Byron Bay … Donker.. Backpacks uit de bus. De kaart erbij gepakt en op zoek naar het Cape Byron YHA Nou je ziet het (als je de link pakt) VOORTREFFELIJK !!!

Het weer is hier toppie. Dik 21 graden een verschrikkelijke blauwe lucht. Vanochtend zo rond 06.00 floten de exotische vogels.. zeer gaaf. We waren wel te vroeg maar kwartiertje wachten en er was iemand van de receptie. Hij gaf ons de sleutels van onze kamer en zei: ga eerst maar pitten na zo’n lange reis: jullie boeking komt straks wel. (Byron Bay YHA hadden we in Sydney al gereserveerd)
22$ per nacht p/p en dan een 5 kamer room. Maar echt TOPPIE ..

4 uur later was het 10 uur en wakker. Lekker over het strand gewandeld (euh .. we zitten echt nog geen 200 meter van het strand af met dit jeugdherberg WHOOEEEHAAA) !!

Nou .. internet is hier wel duur $5, en geen inbound telefoon mogelijkheden dus communicatie zal beperkt zijn.

Je hoeft niet te zoeken naar Dennis of Erik op deze foto, want hij komt gewoon van het internet :o)  Maar zo zal de BBQ-avond er dus ongeveer uitzien.Vanavond een BBQ (met, en dat is voor Ellen van belang: 3 uur gratis Australische wijn zuipen (oh sorry, drinken) in het jeugdherberg en dan wellicht de stad in (als dat nog lukt) want dit is gewoon een ohh zoo coool en relaxed plaatsje.. TOP !

Een zeer goede afsluiting dus (Byron Bay) van ons Australisch verblijf

Cya!
Dennis & Erik

About Dennis