:: 7 augustus 9.30 uur Apeldoorn NL

In Los Angeles, waar Dennis en Erik zich nu bevinden als het goed is, is het nu half één ‘s nachts. Dus 9 uur vroeger dan hier in Nederland. Niet dat dat erg belangrijk is, maar ik dacht laat ik dat maar even opschrijven, dan weten jullie dat ook weer.

En dan nu even wat info over de wereldreizigers:
Sorry voor het tweepersoonsbed heren :-)4 augustus rond 10 voor 11 ‘s avonds (USA-tijd) zijn ze na anderhalf uur vertraging aangekomen op het vliegveld van Los Angeles. Daar hebben ze het shuttelbusje naar het hotel gepakt om daar na bijna een uur wachten bij de receptie binnen 2 minuten te zijn ingecheckt. Ja dat gaat lekker snel als alles al vanuit Nederland via het internet is gereserveerd ;-). De eerste overnachting op het vaste land van de USA was in Hotel Quality LAX Los Angeles. Om kwart voor acht de volgende morgen (5 augustus dus) gaat ineens de telefoon. Erik neemt op met een slaperige stem “Hello?”
“Dennis?”
klinkt het van de andere kant.
“Nee, Erik”.
“O, ben je al wakker?”
“Ja nu wel!”

“Is Dennis al wakker?”
“Ja die is nu ook wakker.”
“Geef me die dan maar even.”

En toen heb ik dus even heerlijk 5 kwartier (of was het anderhalf uur?) vanuit Apeldoorn met Los Angeles zitten bellen. Duur? Wel nee, via Tele2 betaal je maar 9 ct/min.

De CampingVanuit het hotel zijn de heren weer met het shuttelbusje naar de luchthaven gegaan om vandaaruit met een ander shuttelbusje naar het autoverhuurbedrijf te gaan om de eveneens vanuit Nederland gereserveerde auto op te halen. Volgens de planning gingen ze daarna proberen een tent te kopen. Dat is gelukt hoorde ik gisteren via zijn moeder uit Borne. En nu verblijven ze dus tot 9 augustus op Malibu Beach RV Park in Los Angeles.

Volgende keer weer meer nieuws uit de USA!

Groetjes vanuit een druilerig Apeldoorn,
Lilian

About Lilian