:: 4 augustus 10.10 Waikiki / Hawaii

Een kaartje voor het thuisfrontHawaii zit er alweer op en zometeen over ongeveer 15 minuten worden we opgehaald dus ik moet even vlug wat tikken want ik weet niet wanneer ik weer in de gelegenheid ben om de weblog te updaten.

Hawaii was mooi. We hebben alleen Honolulu / Waikiki gezien. Niet meer en niet minder. We hebben weer gedaan wat wij wilden en dat is de hele opzet. De andere eilanden zijn natuurlijk ook mooi maar die trip moet ik dan maar eens maken in 2 weken met Lilian :-)))

Dukes WaikikiHawaii is duur, maar dat is Amerika toch dus je moet maar niet teveel aan de omwisseling denken want anders heb je geen leuke tijd. Dus dat hebben we dan ook maar niet al te veel gedaan. We hebben uitstekend gegeten, wat goede tentjes en restaurants gevonden. Dus fast food was zeer minimaal. En de prijzen redelijk. Ook hier kan de Lonely Planet je helpen.

Waikiki beach is druk maar echt superdruk niet. Momenteel hebben ze in Amerika en vooral net de plaatsen waar wij naar toe gaan een achteruitgang in bezoekersaantallen cq. toeristen. De USA Today krant stond er gisteren vol van 🙂

Nu op weg naar Los Angeles. Op weg naar hotel, dicht bij het vliegveld (details hebben we allemaal uitgeprint en bij ons).

Heel veel groeten uit een zonnig Hawaii.. Het was zeer goed vertoeven hier.

Tjsak!
Dennis

About Dennis