:: 31 juli 23.47 uur Apeldoorn NL

Weer een nieuwe postzegel uit Nieuw ZeelandGrappig, als ik nu op mijn horloge kijk, zie ik de wijzers in de zelfde stand als Dennis en Erik, alleen hier is het al avond/nacht en daar is het midden op de dag.
Dat Mc Donalds Logo, ja ik weet ook niet meer hoe ik erop kwam, maar ineens kreeg ik de ingeving om die maar eens te gebruiken om het weblog met wat kleurige plaatjes op te vrolijken. Soms is het gewoon lastig om weer wat nieuws te verzinnen of te vinden op het internet, waar ik de meeste plaatjes/foto’s vandaan haal.

Ja ga maar even zoeken waar de jongens zich bevinden op deze kaart. Ze zitten echt in het bootje. Een kaartje uit Rotorua, dat zal wel de laatste kaart uit Nieuw Zeeland zijn denk ik.

Maar Dennis is niet de enige die af en toe verrast wordt met plaatjes. Ik kreeg namelijk vandaag twee kaarten in de brievenbus. Eentje uit Rotorua, waarschijnlijk de laatste uit Nieuw Zeeland (tenminste dat denk ik). En ook nog een waar tot mijn grote verbazing de jongens zelf opstonden. Het was even zoeken in het bootje, maar ik heb ze echt gevonden. En linksonder (je kunt de kaarten vergoten door erop te klikken) zijn ze toch echt duidelijk herkenbaar op de foto gezet.

En speciaal voor mij (en indirect dus ook voor jullie) heeft Dennis weer een andere postzegel gezocht om achterop de kaart te plakken.

Groetjes uit Apeldoorn.
Lilian

About Lilian