:: 30 juli 15.45 PM Waikiki / Hawaii

Ala MoanaSoms is het een verassing voor ons welke plaatjes Lilian in de weblog zet. Zo lig ik even in een deuk om de Mc. Donalds Logo 🙂

Afgelopen zondag zijn we naar het ‘Ala Moana’ Shopping centre geweest. Waardeloos kan ik wel zeggen. Het lijkt heel wat maar het stelt echt niets voor. Maar goed. We hebben het gezien.
Het viel dus tegen. We dachten dat het groot was. Maar het heeft maar een beperkt aantal winkels met fatsoenlijke dingen die je kan kopen.

Het standbeeld van Duke KahanamokuZonsondergang op Kuhio Beach‘s avonds of beter geschreven: in de namiddag nog even naar het strand. Daarna in het Kuhio Beach Park (wat naast het Duke Kahanamoku standbeeld ligt) een Hula show meegemaakt. Dit wordt hier wekelijks op zaterdag en zondag gehouden. En ja hoor, aangezien Dennis & Erik voor de nationale cultuurprijs gaan dit jaar ‘kuch kuch’ hebben we hier voor het thuisfront foto’s en video-opnamen van gemaakt.

Voor vandaag stond er op het programma: Diamond Head We hebben deze ‘vulkaan’ van zowel binnen gezien en yep we zijn ook naar boven gelopen.
Heel veel traptreden beklommen .. maar het resultaat was mooi. een 360 graden overzicht van het eiland.
We hadden genoeg water en ander voedsel (appels en bananen) bij ons om deze anderhalf uur (heen en terug) door te komen.

De krater van Diamond Head Een luchtfoto van Diamond Head

Daarna weer met de bus terug. Wat eten en even internetten. Straks lekker de stad in en nog even een lekkere duik nemen in de zee

Aloha !

Tot ziens !
Tjsak!
Dennis

About Dennis