:: 29 juli 13.30 PM Waikiki / Hawaii

Waikiki BeachZo .. Daar liggen we dan .. 2 melkflessen op het strand. AUW .. yep . meer dan 2 uur is niet te adviseren. Erik is dan ook een klein beetje rood en ik heb vandaag voor het eerst zonnebrand nodig gehad. Dus we beginnen langzaam bruin te bakken 🙂

Hoe kan je nu in je vakantie, en dan vooral als je op Hawaii bent nog wat zinnigs in je weblog zetten omdat de hoofdzaak hier: zon en nog eens zon is …
Nou .. genoeg nog in ‘het rode boek’ staan om jullie mee te ‘vervelen’ …..

Banana BungalowWe hebben gisteren een nieuwe reservering gemaakt voor de laatste 2 overnachtingen hier in Hawaii. Banana Bungalow is het ‘hotel cq. hostel’ en deze staat ook erg goed aangeschreven in de Lonely Planet ..

Jullie hebben van mij nog te goed onze algehele indruk van Nieuw Zeeland ..

‘Terug na 27 dagen rondreizen door Nieuw Zeeland brengt ons terug naar de plaats waar we begonnen zijn: Auckland. We hebben Nieuw Zeeland gezien zoals we het wilden zien. Uitgebreid zonder ergenis of balen van het feit dat we ergens TE kort zijn geweest. Voor ons geen Kiwi Experience, geen Magic bus maar in dit geval de Trein en andere bus mogelijkheden. Het enige minpuntje dat er is is dat het maar 27 dagen waren die we moesten verdelen over het noorder en zuider eiland.
Vele backpackers gaan nog naar bijv. Taupo, Napier en Dunedin, wij dus niet 🙂 maar dat had ik op zich ook nog wel willen bezoeken.

Skytower in Auckland Franz Josef Glacier Onderweg met de Tranz Alpinez

Nieuw Zeeland krijgt een dikke 8 en Franz Josef een 9 voor het eerlijk terugbrengen of bezorgen van ‘mijn’ camera.

Van het kijken naar walvissen aar het beklimmen van een gletcher naar het zien springen van Erik met het bungy jumpen naar Roger met zijn Tekiri Trek en dan nu .. Hawaii..
Nieuw Zeeland in 27 dagen is geen verkeerde keuze. Je kan hier wel langer blijven. Tot nu toe: Top wereldreisje ..

We gaan dus niet naar de Mac!Gisteren dus zon zee en strand maar vooral: water water en heel veel water drinken. We zijn van een winter naar een zomer gegaan en die omschakeling moet onze lichamen ook maken. En dat valt niet mee zeg 🙂 Maar door veel water te drinken goed te blijven eten. (Nog steeds geen Mac Donalds van binnen gezien) gaat de omschakeling zeer goed.

Okay hoop dat jullie ook een beetje fatsoenlijk weer hebben. Ik ga weer lekker genieten van al het moois wat Hawaii en Waikiki te bieden heeft …

Het weerbericht voor Nederland (di 31 juli t/m za 4 augustus)

Tjsak!
Dennis

About Dennis