:: 28 juli 10.45 AM Waikiki / Hawaii

Aloha!

Yes !!! we zijn er ..
Waar?

H a w a i i

We genieten nu van zon zon zon zon en nog eens zon. Heerlijk.

De jeugdherberg 'Hostelling International-Waikiki'Om 08.00 ‘s morgens de 28ste juli vanuit Auckland Nieuw Zeeland vertrokken. Daarna dik 8 uur vliegen naar Hawaii. Tijdens deze vlucht zijn we de datum grens gepasseerd waardoor we, gezien vanaf Nieuw Zeeland +2 uur – 1 dag moeten rekenen en voor jullie is het gewoon dat wij nu 12 uur achterlopen. Als het hier 12 uur in de middag is, dan is het bij jullie dus 12 uur in de nacht. (zomertijd).

We zijn dus veilig aangekomen en onze reservering voor de hostal is goed gegaan via het internet. Perfect. We zitten in een ‘Dorm’ dat betekent zoveel dat we met meerdere mensen op een kamer slapen. Het is warm dus geen slaapzak maar een simpel laken.

LIVE beelden uit het internetcaféNu hebben we een internet cafe gevonden (he he he) en hebben onze mail gechecked.

Lilian heeft zover ik heb kunnen lezen inmiddels voor ons gereserveerd: Yosemite National Park, Hotel New York New York in Las Vegas, Quality Inn Lax (vliegveld) de volgende dag gaan we huurauto ophalen en het Clarion Hotel in San Francisco als we weer vertrekken. Lekker makkelijk dicht bij het vliegveld zodat we ons dan geen zorgen hoeven te maken.

Amerika zit wat chaotischer in elkaar dan bijv. Australie en Nieuw Zeeland dus vandaar de ‘makkelijke’ reserveringen vooraf.
Thanks schat!

Helaas doet onze GSM het hier in Hawaii niet dus we zullen het moeten doen met internet verkeer.

Ahola!
Dennis & Erik

About Dennis