Dennis & Lilian reizen door China

Dali: Fietsen tussen rijstvelden

Dag 19 –¬†Woensdag 19 september 2007:

Vandaag alweer onze laatste dag in Dali. We hebben een paar fietsen gehuurd en zijn eerst naar de drie pagodes gefietst.

dali-spinnen.jpg

 Je moet 120 Yuan p.p. betalen om hier naar binnen te mogen en dat vonden we te veel, dus zijn we tussen de rijstvelden door naar het meer gefietst. Langs de weg stond een rij bomen. Tussen de bomen zaten veel spinnenwebben met allemaal grote spinnen erin.

dali-erhaimeer.jpg

We hebben geprobeerd om bij het meer te komen maar dat is ons niet helemaal gelukt. Wel zijn we door smalle steegjes in een dorpje gefietst, waar nog steeds een soort open riool gebruikt wordt om afval-water in te lozen.

meisje-rijstveld.jpg

Op de terugweg weer tussen de rijstvelden door, waar men druk bezig was met het binnenhalen van de oogst. Vanmiddag hebben we lekker rustig aan gedaan en hebben we een paar terrasjes uitgeprobeerd. De zon is weer helemaal terug, dus ons kleurtje loopt ook weer op schema. Morgen staat er weer een dagje “bussen” op het programma. We rijden dan naar het Stenen Woud bij Kunming.

Geen reacties

No comments yet.

Leave a comment