Dennis & Lilian reizen door China

Beijing: Aankomst * Tempel vd Hemel * Pekingeend

Dag 2 – Zondag 2 september 2007: 

Na een vlucht van ongeveer 10 uur landen we netjes op tijd op de luchthaven van Beijing. We hebben redelijk geslapen in het vliegtuig en onderweg hebben we ook alvast een beetje kennis kunnen maken met onze groepsgenoten want we zaten bij elkaar in het vliegtuig.

 slapen_vliegtuig.jpg

Op de luchthaven moeten we bij 3 verschillende loketjes een formuliertje afgeven (voor het visum, een gezondheidsverklaring en een douaneverklaring voor de bagage). In de aankomsthal is ook een geldautomaat dus we kunnen gelijk even onze Yuannen aanvullen. Daarna kunnen we op zoek naar de reisleider.

chen.jpg 

Chen, de reisleider, staat netjes op ons te wachten met een bordje Shoestring en neemt ons mee naar de bus. Gelukkig is het niet al te druk op de weg. Na ongeveer een uurtje komen we aan bij ons hotel, waar we ons eerst maar eens gaan opfrissen. 

 tempel_van_de_hemel-1.jpg

Na een korte welkomsbijeenkomst in de lobby besluiten we om de middag te besteden om een bezoek te bregen aan de Tempel van de Hemel die in het park tegenover het hotel ligt. Als begin van de vakantie eten we vanavond met de hele groep Peking Eend in een restaurantje in de buurt.

pekingeend-2.jpg

Geen reacties

No comments yet.

Leave a comment